Timmerman Dordrecht e.o.

M&S stucadoor is als allround aannemer u ook van dienst als “timmerman Dordrecht“. Wilt u een inloopkast of een zolder met timmerwerk op maat? Onze timmerman is u graag van dienst met timmerwerk of een totaaloplossing. Met zo’n 30 jaar ervaring is ons bedrijf allround en hebben wij al vele verbouwingen en renovaties uitgevoerd met een breed scala aan timmerwerk.

Timmerman Dordrecht

Offerte timmerwerk

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor timmerwerk of een totaaloplossing? Gebruik het offerteformulier of neem contact met onze timmerman op.

Waar onze timmerman u mee van dienst kan zijn

1) Bouwen en installeren van constructies of voorzieningen van hout, zoals het bouwen van een huis of het installeren van keukenkastjes
2) Het meten, snijden en vormen van hout
3) Monteren en verbinden van materialen met behulp van spijkers, schroeven, deuvels en lijm
4) Afwerking van houten oppervlakken met beits, vernis of verf
5) Repareren en onderhouden van houten constructies en inrichtingen.

Offerte timmerman Dordrecht e.o.

Uiteraard kunnen wij als ervaren timmerlieden nog veel meer betekenen. Als allround stukadoor met zo’n 30 jaar ervaring zijn wij volgroeid tot een volwaardig bouwbedrijf. Wij gaan geen klus uit de weg. Bent u nieuwsgierig naar de kwaliteit van onze diensten? Neemt u gerust contact met ons op voor project foto’s en meer informatie. Uiteraard is ons advies en een vrijblijvende offerte kosteloos.