Welkom bij Stukadoorsbedrijf M&S, uw lokale stukadoor in Tilburg met meer dan 30 jaar ervaring en een uitstekende reputatie. Ons bedrijf biedt hoogwaardige stukadoorsdiensten voor zowel binnen- als buitenoppervlakken, met een volledig scala aan stijlen en afwerkingen om uit te kiezen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele stukadoor in Tilburg, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze diensten regio Tilburg

Stukadoorsbedrijf M&S biedt een breed scala aan stukadoorsdiensten in Tilburg en omgeving. Of u nu een klein project heeft of een grote renovatie, wij hebben de expertise en ervaring om aan uw behoeften te voldoen. Hieronder vindt u enkele van de diensten die wij aanbieden:

Binnenstucwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van stucwerk op binnenmuren en plafonds. Wij bieden verschillende afwerkingen zoals glad stucwerk, schuurwerk, spachtelputz en meer. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking.

Buitenstucwerk

Ons bedrijf biedt ook hoogwaardige stucwerkoplossingen voor buitenmuren en gevels. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor bescherming tegen weersinvloeden.

Sierlijsten en ornamenten

Wij bieden een breed scala aan sierlijsten en ornamenten die uw interieur een unieke uitstraling geven. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het creëren van deze sierlijke details.

Schilderwerk Tilburg

Naast stucwerk bieden wij ook professioneel schilderwerk. Onze schilders zorgen voor een perfecte afwerking en bieden een breed scala aan kleuren en afwerkingen.

Gevel renovatie

Als uw gevel beschadigd is, kunnen wij deze renoveren en er weer als nieuw uit laten zien. Wij bieden verschillende oplossingen voor gevelrenovatie, waaronder reiniging, reparatie en herstelwerkzaamheden.

Gipsplaten plaatsen

Wij bieden ook diensten voor het plaatsen van gipsplaten. Of u nu een nieuwe wand wilt creëren of een plafond wilt verlagen, wij kunnen het allemaal voor u regelen.

Waarom kiezen voor Stukadoorsbedrijf M&S Tilburg?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare stukadoor in Tilburg, zijn er verschillende redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen. Hieronder vindt u enkele van de voordelen van het kiezen voor Stukadoorsbedrijf M&S:

Ervaring

Ons bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in de stukadoorsbranche. Dit betekent dat wij de expertise hebben om zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde te brengen.

Professionaliteit

Wij zijn trots op onze professionele benadering van elk project dat wij uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat uw project op tijd en binnen budget wordt voltooid.

Kwaliteit

We hanteren een heldere en transparante werkwijze waarbij we u altijd betrekken bij het project. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat en doen er alles aan om dit te bereiken.

Kiest u voor Stukadoorsbedrijf M&S in Tilburg, dan kiest u voor:

  • 30 jaar ervaring in stucwerk en andere renovatiewerkzaamheden
  • Een allround oplossing voor binnen- en buiten stucwerk
  • Kwalitatief hoogstaand stucwerk tegen scherpe prijzen
  • Een transparante werkwijze en heldere communicatie
  • Betrouwbaarheid en garantie op het eindresultaat
  • Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent.

Offerte stukadoorsbedrijf Tilburg

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of voor een vrijblijvende offerte.