Schilder Dordrecht

M&S Stukadoors & Schilderwerken weet hoe cruciaal het is om uw binnen- en buitenschilderwerk op de juiste wijze te behandelen. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste A-klasse verfsoorten, zodat uw huis of kantoor weer vele seizoenen beschermt zijn tegen alle weersomstandigheden! Het schilderwerk is zeer bepalend voor het aanzien en de levensduur van elk gebouw en diens houtwerk ed. M&S Stucadoors & Schilderwerken zorgt voor kwalitatief schilderwerk door een ervaren vakman, tegen zeer gereduceerde tarieven. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Schilder Dordrecht

Schilderwerk Zuid-Holland & West Brabant

Naast dat wij lokaal in Dordrecht actief zijn als stuc-  en schildersbedrijf zijn wij voor grotere opdrachten ook in regio Zuid Holland en Noord-Brabant actief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u buiten de regio van Dordrecht een schilder- en stukadoorsbedrijf zoekt.

Werkzaamheden die wij als schilder o.a. uitvoeren

1. Muren en plafonds schilderen
2. Plinten schilderen
3. Raam en deur kozijnen schilderen
4. Bestaand schilderwerk bijwerken of overspuiten
5. schuurwerk en houtrotreparatie uitvoeren
6. Aanbrengen van behang en lijnen
7. Kitwerk
8. Houtoppervlakken renoveren en beitsen
9. Oude verf of behang verwijderen
10. Overleg met klanten over kleurenschema’s en ontwerpkeuzes
12. etc. etc.

Meer informatie, advies en offerte schilder

Wilt u weten waar wij u allemaal nog meer mee van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Als allround stukadoorsbedrijf zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf. Neem gerust contact op voor een prijsopgave of eerdere projectinzage.

Wij verzorgen schilderwerken zowel binnen als buiten. Mocht het weer het niet toelaten kan dit eventueel op afspraak onder een schildertent.