Over allround stukadoorsbedrijf M&S

M&S Stucadoors en Schilderbedrijf verzorgt al meer dan 30 jaar op professionele en kwalitatief hoogwaardige wijze wand- en plafondafwerking tegen gereduceerde tarieven. Tevens verzorgen wij op zeer vakkundige wijze allerlei reparatie en restauratie van stucwerk en lijstenwerk met enkel kwaliteitsproducten. Elke klus wordt door ons schoon en naar tevredenheid opgeleverd. Wij zijn uw partner in totaaloplossingen, één aanspreekpunt die alle werkzaamheden voor u zal coördineren.

Over Stukadoorsbedrijf MS Dordrecht

M&S Stucadoors en Schilderbedrijf verzorgt de afbouw werkzaamheden voor particulieren en ondernemers. Vooraf zullen alle werkzaamheden in kaart worden gebracht en ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte met een gereduceerd tarief voor alle werkzaamheden! Bel ons voor een geheel vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Van stukadoorsbedrijf naar aannemersbedrijf

Met bijna 30 jaar aan ervaring is stukadoorsbedrijf M&S inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf. We zijn achter de schermen dan ook bezig met de bouw van een nieuwe website voor ons aannemersbedrijf. Wilt u naast een professionele, betrouwbare en betaalbare stukadoor ook een vakman voor andere werkzaamheden zoals verbouwen en renoveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op we helpen u graag aan een totaaloplossing.