Loodgieter Dordrecht

Loodgieter Dordrecht gezocht? Als allround aannemer is M&S stukadoorbedrijf tevens een flexibele en betaalbare loodgieter uit Dordrecht. Wij staan voor u klaar als het gaat het leggen en verplaatsen van leidingen. Ook het (ver-)plaatsen of renoveren van sanitair, keuken, badkamer, douche en toilet behoord tot onze uitgebreide mogelijkheden. Als allround bedrijf is M&S stucadoor u van dienst met A t/m Z zodat u met slechts één aanspreekpunt uw complete project kunt uitbesteden. Met 30 jaar ervaring kunt u op ons bouwen.

Loodgieter Dordrecht

Loodgieter werk buiten Dordrecht

Gevestigd te Dordrecht zijn we u ook van dienst buiten de regio. Wij werken in een straal van circa 50 kilometer rondom de gemeente Dordrecht. Wat wil zeggen dat wij u met loodgieterswerk zowel in de regio Zuid-Holland als in Noord-Brabant van dienst zijn als Loodgieter Dordrecht. Voor vrijblijvende informatie neem gerust contact op of gebruik het offerte formulier.

Wat ons loodgietersbedrijf voor u kan betekenen

1. Installeren en repareren van leidingen en armaturen
2. Onderhoud van septische systemen
3. Installeren en repareren van boilers
4. Afvoersystemen repareren en onderhouden
5. Opsporen en oplossen van problemen met gasleidingen
6. Leveren van routine-inspecties en preventief onderhoud
7. Reageren op noodgevallen, zoals lekken of verstoppingen

Heeft u vragen over onze loodgieter werkzaamheden of wilt u meer informatie? We adviseren u graag. Uiteraard is ons advies en een offerte voor loodgieterswerk gratis en vrijblijvend.